Media Mogelijkheden

Geef je bedrijf een beter imago met de juiste foto’s en video’s. Laat jouw kwaliteiten duidelijk zien en geef hiermee je bedrijf een boost! We maken niet alleen de gewenste foto’s en video’s, maar doen dit in goed overleg. We bekijken jouw bedrijf en geven desgewenst advies over wat er qua media verbeterd dient te worden op jouw website en social media. Of dit nu beelden zijn van jou of je personeel zelf, of van je bedrijf en producten/diensten, wij zorgen dat alles naar wens verloopt en afgeleverd wordt in alle benodigde resoluties en videoformaten.
Onze foto’s kunnen tot aan straatposter formaat afgedrukt worden en onze video’s worden afgeleverd in 4K, of voor webgebruik in de daarvoor geschikte resolutie.
Voor een prijsopgave of vragen, stuur een mail of bericht via het contactformulier, of voor een direct antwoord gebruik de WhatsApp chat rechtsonder.

Marketing Mogelijkheden

Bereik meer klanten door een goed gebruik van social media, effectief adverteren en het opbouwen van een goed imago.
We helpen je graag met het optimaliseren van je website! Text, uitstraling en gebruiksgemak van je website en social media zijn ontzettend belangrijk en kunnen een groot verschil uitmaken in jouw aantal klanten.
Wij hebben verschillende mogelijkheden, van alleen advies geven, tot en met volledig updaten en bijhouden van je website en complete promotiecampagnes.
Ben jij benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen en zie je graag een groei in jouw aantal klanten en inkomen?
Neem dan contact op, via mail of het contactformulier, voor een vrijblijvende offerte. Voor direct contact gebruik de WhatsApp chat rechtsonder.

Close Menu
×
×

Cart

WhatsApp WhatsApp ons