Voorwaarden

Voorwaarden

 

1 - Privacy
* Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het maken van een afspraak en opsturen van de factuur of prints. Uw gegevens worden niet openbaar gemaakt of doorgegeven aan derden.
* Wij houden het recht om foto’s te gebruiken voor portfolio- en promotie doeleinden (website, social media, reclame folders e.d.). Door het boeken van een fotoshoot gaat u hier mee akkoord. Wilt u hier niet mee akkoord gaan, gelieve dit vooraf te melden en een afkoopsom te betalen van 50% van de prijs van de fotoshoot. Naaktfoto’s plaatsen wij sowieso niet en behoeven niet afgekocht te worden.
* PIXEL Photography heeft te allen tijde het auteursrecht. De foto’s en video’s die u van ons heeft ontvangen zijn voor persoonlijk gebruik, u heeft het gebruiksrecht. U mag deze afdrukken en opslaan, maar niet doorverkopen of gratis weggeven voor commercieel gebruik (denk aan make-up-artist of taartbakkers e.d. Deze kunnen zelf contact met ons opnemen voor het gebruiksrecht van de foto’s en/of video’s).
* Foto’s en video’s worden zo lang mogelijk bewaard en PIXEL Photography geeft als extra service dat u altijd de ontvangen foto’s en video’s kosteloos opnieuw op kunt vragen.

2 - Betalingen
* Kosten voor een fotoshoot, fotoreportage of videoreportage worden vooraf overlegd en zijn ook duidelijk zichtbaar op onze website. Prijzen kunnen veranderen, maar afgesproken prijzen blijven ongewijzigd. Een offerte voor een huwelijksreportage is 6 maanden geldig, hierna gelden evt nieuwe prijzen. Een datum/tijd is pas gereserveerd na betaling van de aanbetaling of volledige bedrag.
* Fotoshoots worden vooraf betaald als pakketprijs, u ontvangt hiervoor een factuur die binnen zeven dagen betaald moet worden, maar nooit later dan de dag van de fotoshoot zelf.
Extra losse foto’s kunnen bijgekocht worden en worden direct na de shoot contant of per bancontact-app betaald. Evt kan dit ook op factuur en binnen 7 dagen betaald worden.
* (Huwelijks)reportages hebben een aanbetalingsbedrag van 1/3 van het totaalbedrag. Het restbedrag wordt uiterlijk op de dag zelf betaald cash, voor het begin van de werkzaamheden of liever een paar dagen ervoor per bank.
* Workshops en Masterclasses worden volledig vooraf betaald. Een reservering staat pas vast na betaling. Cursussen mogen maandelijks vooraf betaald worden.
* Alle op de website genoemde prijzen zijn incl. BTW. Voor een factuur zonder BTW (mogelijk voor bedrijven/zelfstandigen in EU-landen buiten België), stuur graag eerst een bericht of mail voor een aangepaste factuur.
* Er kan maximaal 1 coupon per boeking gebruikt worden.

3 – Bewerking en leveringstermijn
Onze gemiddelde digitale leveringstermijn is 2 weken, dit kan in juli/aug (trouwseizoen) oplopen tot max 3 weken, vaak leveren we sneller.
Foto’s en video’s worden pas bewerkt nadat het volledige bedrag is betaald, de leveringstermijn gaat dan ook pas in na volledige betaling van de factuur.
Levering van andere foto-producten verschilt per product.

4 – Annulatie
* Bij Fotoshoots: Indien u door ziekte of andere dringende omstandigheden de shoot moet afzeggen, proberen we een nieuwe datum in the plannen. Kosteloos (met goede reden) verzetten kan 1 maal. Indien u niet direct een nieuwe datum kunt afspreken, kunnen we een waardecoupon (betaalde bedrag - €25,- annulatiekosten) geven die een jaar geldig is, zodat u op een meer geschikt moment de shoot kunt komen doen. Coupons zijn niet persoonsgebonden.
* Bij Trouwreportages (foto of video): Bij annulatie van minder dan 6 maanden voor de trouwdatum dekt de aanbetaling de annulatiekosten. Een evt al betaald restbedrag kan worden terugontvangen. Bij een annulatie van langer dan 6 maanden voor de trouwdatum krijgt u de betaalde aanbetaling min €100,- annulatiekosten in de vorm van een waardecoupon (een jaar geldig, niet persoonsgebonden).
* Bij Workshops & Masterclasses: indien u niet meer beschikbaar bent op de door u geboekte datum, kunt u uw plaats doorverkopen aan iemand anders. U kunt ons laten weten wie er in uw plaats komt.
* Bij Cursussen en prive workshops kunt u bij een dringende omstandigheid 1-malig verzetten. Kunt u niet direct een nieuwe afspraak maken, dan komt de cursusdag te vervallen.
* Bestelde prints en andere persoonlijke opdrachten kunnen niet geannuleerd worden, er is dan ook geen refund mogelijk.

5 - Taal
Workshops, Masterclasses & cursussen worden in het engels gegeven. Indien dit lastig is voor u, is Nederlandse begeleiding mogelijk, dit graag vooraf melden.

6 – Klachten
Indien u over iets niet tevreden bent, horen we dit graag! Laat dit graag via mail of een bericht zo spoedig mogelijk weten, zodat wij snel tot een passende oplossing kunnen komen.

PIXEL Photography Logo België en Nederland

PIXEL Photography

WhatsApp chat WhatsApp ons